Radio / podcast studio

RADIO /
PODCAST STUDIO

De radio/podcast studio is volledig uitgerust met alle faciliteiten die nodig zijn voor het maken van een radio-uitzending of podcast. De aanwezige apparatuur zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt! De Omniplayer is zo geconfigureerd dat elke andere radiozender met een kopie van de eigen database meteen kan draaien in onze studio. Via de Comrex Bric Link II kan er in hoge kwaliteit, met weinig vertraging, verbinding worden gemaakt met elke radiozender in Nederland of het buitenland. De studio is voor elke radiozender ‘plug and play’!


Door het uitmuntende geluid is de studio ook perfect te gebruiken voor het opnemen van podcasts en commercials, die zijn uit te breiden met beeld opnames.


De studio is uitgerust met meerdere video-opnameapparatuur, zodat je niet alleen audio-opnames kunt maken, maar ook kunt opnemen in videoformaat en live kunt streamen. Ben jij aan het praten via je microfoon? Dan schakelt direct de juiste camera in om jou in beeld vast te leggen. Kortom de camera’s schakelen mee met degene die praat in de microfoon.

TECHNISCHE
SPECIFICATIES

In een wereld waarin je steeds harder moet werken om onderscheidend te blijven kan het lastig zijn om aanspreekbare content te maken. Helderop heeft een grote studio waar jij al je ideeën de vrije loop kan laten!

GELUID

Mengtafel DHD 4200 (16 faders)

Microfoons 4x Shre SM7B

Audioprocessing Orban Optimod 5500i

Microfoonsprocessing Symetrix Prism 4×4

Automatisering Omniplayer E2

Audioverbinding Comrex Bric Link II

Werkplekken DJ, regie, productie, gast

BEELD

Videoswitcher ATEM Constellation HD 2 ME

Videoswitcher panel ATEM Panel 1 ME

Camera’s 3x PTZ Move 4K

4 x PTZ Optics camera

INTERESSE?

Elk studioproject is maatwerk en geen productie is hetzelfde. Dat is de reden dat we geen standaard dagtarief rekenen. Middels onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen, waarin wij uiteraard rekening houden met uw wensen en voorkeuren.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Artiesten
Boekingen
Management
Studio Beeld/Geluid
Radio/Podcast
Streaming