Omgeving

OMGEVING

Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met meerdere horecagelegenheden, een bakker, slagerij, supermarkt, drogisterij, hotel, twee sportcentra met sauna en zonnebank, een kerk, beautysalons en kappers  (en dan vergeten we nog veel op te noemen) biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken. Laren heeft ruim 4.000 inwoners en is qua oppervlakte zeer uitgestrekt, met in het buitengebied nog steeds veel boerenbedrijven. Het voor de Achterhoek zo kenmerkende coulisselandschap is een lust voor het oog, zowel wandelend als op de fiets. 

LOCATIE HELDEROP

Helderop ligt op 7 kilometer van de A1 en op 20 minuten rijden van Deventer op een rustige locatie aan de rand van het bruisende dorp Laren in Gelderland. In onze studio kun je jezelf, als je dat wil, volledig afzonderen van de buitenwereld. Parkeren kan bij ons voor de deur. 

Navigatieadres:
Deventerweg 67f
7245 PJ Laren (Gld)

Reis je met het OV? Dan is de studio het beste te bereiken via station Deventer en buslijn 57, door uit te stappen bij halte Maalderij Jansen. Het is dan nog 100 meter lopen naar de studio. We zijn in het bezit van een limousine en een personenbus (voor 8 personen), in overleg verzorgen wij graag een pendeldienst. 

Overnachten in de buurt? Dat kan in ons eigen hotel, Hotel de Achterhoek in Laren! Een aantal andere locaties om te overnachten in de omgeving:

Ook voor deze locaties is een pendeldienst mogelijk.

INTERESSE?

Elk studioproject is maatwerk en geen productie is hetzelfde. Dat is de reden dat we geen standaard dagtarief rekenen. Middels onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen, waarin wij uiteraard rekening houden met uw wensen en voorkeuren.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Artiesten
Boekingen
Management
Studio Beeld/Geluid
Radio/Podcast
Streaming