Bestelinformatie

Verzenden

Wij verzenden bestellingen alleen binnen Nederland.
Bestellingen boven de € 75 verzenden wij gratis. Indien de bestelling door de brievenbus past zijn de verzendkosten € 4,25, voor een standaard pakket zijn de verzendkosten € 6,95*.
* Afhankelijk van het gewicht.

Levering

Wij versturen onze bestellingen voorlopig twee keer per week, op dinsdag en donderdag.
Is de bestelling en betaling voor dinsdag/donderdag 11:00 uur bij ons binnen, dan bieden wij de bestelling dezelfde dag nog aan bij PostNL.
Normaliter wordt de bestelling dan op de dag na de bestelling bezorgd, via deze code kan de bestelling gevolgd worden. Zodra de bestelling is verzonden vanuit ons magazijn versturen wij een verzendbevestiging met hierin een track & trace code van de bestelling.

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL, zodra de bestelling verzonden is krijgt u per e-mail een bevestiging en een verzendbevestiging met track & trace code. Helderop is verantwoordelijk tot aan het postkantoor. Bij het kwijtraken en/of beschadigen van de bestelling kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Betaling

Bestellingen kunnen betaald worden met iDEAL. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Retourneren

Binnen het bedenktermijn van 14 kalenderdagen mag de bestelling worden teruggestuurd naar het onderstaande adres met vermelding van het ordernummer. Zodra we het hebben ontvangen zullen we je retour verwerken.

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen veertien kalenderdagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren naar het onderstaande adres.

Helderop B.V.
Deventerweg 67f
7245PJ Laren (Gld)

Het reeds betaalde bedrag zal binnen veertien kalenderdagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:
a. het product gedragen/gewassen/geopend/gebruikt is.
b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.
c. gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.


Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen veertien kalenderdagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen en het product retour ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen/gewassen/geopend/gebruikt is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.


Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.
Indien de retourzending in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Helderop B.V. het retourbedrag binnen veertien kalenderdagen terug storten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven.

Artiesten
Boekingen
Management
Studio Beeld/Geluid
Radio/Podcast
Streaming